Peter Fellowship
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

二人三足camp 果封信......

+3
sun
CtlMa
Edwin
7 posters

向下

二人三足camp 果封信...... Empty 二人三足camp 果封信......

發表  Edwin 周三 12月 17, 2008 3:01 pm

我想問下果封信唔係話一年之後 寄嘅咩, 點解會而家先至黎寄........

今日我阿媽打俾我, 問我係咪係香港, 跟住仲話我寄左封信番屋企, 但係貼香港郵票.

我即刻呆左, 仲叫佢開黎睇下, 過左幾分鐘先記得有件咁嘅事.

可能我係special case 啦, 得我一個寫"錯"地址, 早知就寫英國果個啦
Edwin
Edwin

文章數 : 25
注冊日期 : 2008-06-07

回頂端 向下

二人三足camp 果封信...... Empty 回復: 二人三足camp 果封信......

發表  CtlMa 周三 12月 17, 2008 11:51 pm

記得寄就已經係毗典啦 !
香港生活太忙了 !
btw, 你生活如何? 番教會番得怎樣 ?
少崇現在4樓舉行, 個feel好好
幾時會番呀 ?
我明年跟亞立做部長, 等你回來幫手噃 ! 二人三足camp 果封信...... 602149
CtlMa
CtlMa

文章數 : 76
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

二人三足camp 果封信...... Empty 回復: 二人三足camp 果封信......

發表  sun 周四 12月 18, 2008 12:35 am

我都係o岩o岩收到封信咋,應該之前係... 唔記得左係暑假寄,不過係年尾之前寄得翻都算係咁啦,哈 二人三足camp 果封信...... 352504
sun
sun

文章數 : 119
注冊日期 : 2008-05-26

回頂端 向下

發表  kumann 周四 12月 18, 2008 8:25 pm

哈哈!!
我刀收倒^^
好搞笑呀edwin XD
你神秘地返左H.K!!haha!
kumann
kumann

文章數 : 105
注冊日期 : 2008-05-27
年齡 : 33

http://www.xanga.com/XDXD7plus1

回頂端 向下

發表  思=]' 周四 12月 18, 2008 11:14 pm

哈哈......我果日見到一睇...咁似自己d字..
都幾攪笑*-!!
思=]'
思=]'

文章數 : 10

回頂端 向下

發表  Roo* 周六 12月 20, 2008 12:08 am

係呀無錯...
收得返簡直係神蹟..
二人三足camp 果封信...... 678184
Roo*
Roo*

文章數 : 88

回頂端 向下

發表  alan 周一 12月 22, 2008 2:26 pm

我仲未收到......
alan
alan

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-09-30

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章