Peter Fellowship
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

12/10大堂崇拜小組詩班

+3
clhleon123
Dd-n-lL
CtlMa
7 posters

向下

12/10大堂崇拜小組詩班 Empty 12/10大堂崇拜小組詩班

發表  CtlMa 周一 10月 13, 2008 12:06 am

今晚老公同我講大堂崇拜小組詩班清唱得好好聽
音色清脆悅耳..............正 12/10大堂崇拜小組詩班 619724
CtlMa
CtlMa

文章數 : 76
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

12/10大堂崇拜小組詩班 Empty 回復: 12/10大堂崇拜小組詩班

發表  Dd-n-lL 周一 10月 13, 2008 12:09 am

多謝!!12/10大堂崇拜小組詩班 602149
想讚我都唔洗咁明顯~12/10大堂崇拜小組詩班 352504
講笑姐~不過好開心呀 12/10大堂崇拜小組詩班 619724
Dd-n-lL
Dd-n-lL

文章數 : 119
注冊日期 : 2008-05-28
年齡 : 32

回頂端 向下

12/10大堂崇拜小組詩班 Empty 回復: 12/10大堂崇拜小組詩班

發表  clhleon123 周一 10月 13, 2008 12:57 am

代"青春組合" 多謝左sin~ Cool
clhleon123
clhleon123

文章數 : 70
注冊日期 : 2008-05-27
年齡 : 33

http://www.xanga.com/clhleon123

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周一 10月 13, 2008 3:13 am

clhleon123 寫到:代"青春組合" 多謝左sin~ Cool
唔洗咁急住~遲dd慢慢有人會上嚟講多謝喎~12/10大堂崇拜小組詩班 6614繼續多謝~
p.s.唔知有冇人同我一樣覺得d女聲非常!!12/10大堂崇拜小組詩班 277531
佢地覺得男低音超低音~我就覺得女高音*高音!!!hand bell入面嘅G6喎..
好彩家姐唔上forum..比佢知我讚佢~
*(無法表達的形容詞)
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  CtlMa 周一 10月 13, 2008 10:43 am

我老公話: 因為清唱, 故特別響亮悅耳, 仲話比平時詩班好 !
不過, 唔好咁"hiu", 耍保持水準啊 ! 12/10大堂崇拜小組詩班 602149
CtlMa
CtlMa

文章數 : 76
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  sun 周一 10月 13, 2008 2:04 pm

哈,不過今次獻詩又真係唱得幾好既 12/10大堂崇拜小組詩班 985215
sun
sun

注冊日期 : 2008-05-26

回頂端 向下

發表  NYL 周一 10月 13, 2008 8:55 pm

CtlMa 寫到:我老公話: 因為清唱, 故特別響亮悅耳, 仲話比平時詩班好 !
不過, 唔好咁"hiu", 耍保持水準啊 !
what is "hiu"?
but still thx to you~
實有幾會再來的 12/10大堂崇拜小組詩班 636501
NYL
NYL

年齡 : 31

http://www.xanga.com@W_S_P

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周一 10月 13, 2008 9:01 pm

W_S_P 寫到:
CtlMa 寫到:我老公話: 因為清唱, 故特別響亮悅耳, 仲話比平時詩班好 !
不過, 唔好咁"hiu", 耍保持水準啊 !
what is "hiu"?
but still thx to you~
實有幾會再來的 12/10大堂崇拜小組詩班 636501
我地應該會講返句繼續努力!!12/10大堂崇拜小組詩班 89461
and "hiu" means arrogant~"囂"12/10大堂崇拜小組詩班 753365
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  Roo* 周四 10月 16, 2008 12:28 am

哈哈, 我地都係希望用歌聲去將信息帶俾大家
大家收到既話感謝天父就得喇 =]
我地一定會繼續努力用歌聲黎事奉的
Roo*
Roo*

文章數 : 88

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周五 10月 17, 2008 12:12 am

贊成~12/10大堂崇拜小組詩班 189157
可以咁樣唱歌好好玩~12/10大堂崇拜小組詩班 608952
有機會再來~繼續努力~12/10大堂崇拜小組詩班 277531
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  α£θχ 周六 10月 18, 2008 12:16 am

haha I like it too!!!
thx Lord!!
keep it up!!guyS!! 12/10大堂崇拜小組詩班 619724 12/10大堂崇拜小組詩班 619724
α£θχ
α£θχ

文章數 : 67

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章