Peter Fellowship
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

18/10深涌戶外崇拜

+2
sun
Frankie+.+tomato
6 posters

向下

18/10深涌戶外崇拜 Empty 18/10深涌戶外崇拜

發表  Frankie+.+tomato 周二 10月 07, 2008 11:00 am

18/10係呢個少年部ge戶外崇拜
地點係西貢深涌
我地會一齊由教會出發ge
我地會分3個時段去(就唔同ge人)

1)11:30am...係教會等...包哂車船
2)12:15pm...直接係馬料水碼頭(大學火車站)等...包船only
3)13:00pm...西貢等(呢個需要直接廷豐,因為係同佢一齊去)

各位可以睇返邊段時方便自己..當然最好係時段1 la
可以係度睇下有咩時段就你..揀好ge可以係度留言,不過我都會請組長問組員

因為要bk船ge關係..所以要11/10之前知道哂人數

詳情可以搵阿剛ge..我未必答到咁多XD

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-07-28

回頂端 向下

18/10深涌戶外崇拜 Empty 回復: 18/10深涌戶外崇拜

發表  sun 周三 10月 08, 2008 12:02 am

我果日未必黎到,因為仲結婚前仲有好多野未攪... 18/10深涌戶外崇拜 7848

間屋而家除左有櫃同床架外,梳化、窗簾、燈、飯台凳都未買... 18/10深涌戶外崇拜 984209

結婚準備細節亦有好多未安排好... 而家仲有1個月零兩日,都唔知攪左邊樣先好,所以跟住幾個星期六都未必出現到 18/10深涌戶外崇拜 72642

不過都鼓勵你地如果得既都盡量出席啦 Idea
sun
sun

文章數 : 119
注冊日期 : 2008-05-26

回頂端 向下

18/10深涌戶外崇拜 Empty 回復: 18/10深涌戶外崇拜

發表  NYL 周三 10月 08, 2008 8:35 pm

Frankie+.+tomato 寫到:3)13:00pm...西貢等(呢個需要直接廷豐,因為係同佢一齊去)
"直接廷豐"??? 18/10深涌戶外崇拜 877844

我係1~ 18/10深涌戶外崇拜 189157
NYL
NYL

年齡 : 31

http://www.xanga.com@W_S_P

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周三 10月 08, 2008 11:04 pm

而家我d時間真係唔知點哦!!! 18/10深涌戶外崇拜 7848
如果補習就要12點先完~
Dd-n-lL
Dd-n-lL

注冊日期 : 2008-05-28
年齡 : 32

回頂端 向下

發表  α£θχ 周三 10月 08, 2008 11:57 pm

我係3!!!!
α£θχ
α£θχ

文章數 : 67

回頂端 向下

18/10深涌戶外崇拜 Empty 我1.2.3都去唔到

發表  yanholong131415 周五 10月 10, 2008 12:00 am

因為個日我唔得閒去呀

yanholong131415

文章數 : 4
注冊日期 : 2008-06-10

回頂端 向下

發表  α£θχ 周日 10月 12, 2008 1:45 am

我都係揀番11:30am...係教會等 1!!!!
後一晚要學琴
α£θχ
α£θχ

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周一 10月 13, 2008 12:04 am

我都係1呀ya!!!18/10深涌戶外崇拜 465601
我地握握手,1號嘅朋友~18/10深涌戶外崇拜 602149
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  α£θχ 周六 10月 18, 2008 2:05 am

Dd-n-lL 寫到:我都係1呀ya!!!18/10深涌戶外崇拜 465601
我地握握手,1號嘅朋友~18/10深涌戶外崇拜 602149
ha...唔係1號就唔握?...
聽日係崇拜...最後可能都要握!
α£θχ
α£θχ

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周日 10月 19, 2008 12:25 am

18/10深涌戶外崇拜 10240118/10深涌戶外崇拜 72642
係喎~最後冇握手喎~18/10深涌戶外崇拜 223216
其實你睇吓句野~佢係押韻架~仲要用好低B嘅口吻黎先啱~18/10深涌戶外崇拜 31738518/10深涌戶外崇拜 189157
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  α£θχ 周日 10月 19, 2008 12:50 am

Dd-n-lL 寫到:18/10深涌戶外崇拜 10240118/10深涌戶外崇拜 72642
係喎~最後冇握手喎~18/10深涌戶外崇拜 223216
其實你睇吓句野~佢係押韻架~仲要用好低B嘅口吻黎先啱~18/10深涌戶外崇拜 31738518/10深涌戶外崇拜 189157
全部睇唔到點押韻wo....要點低 b嫁...
講黎聽下!! 18/10深涌戶外崇拜 508191
α£θχ
α£θχ

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周日 10月 19, 2008 1:01 am

聽日你搵我咪話你知囉~其實係我唔識點用文字黎表達一句低B野18/10深涌戶外崇拜 44197
P.S.聽日我地可以返大堂握手握反夠本~
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章