Peter Fellowship
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

20081005 我的新屋照

+5
clhleon123
kumann
Dd-n-lL
NYL
sun
9 posters

向下

20081005 我的新屋照 Empty 20081005 我的新屋照

發表  sun 周一 10月 06, 2008 2:15 pm

琴日兩點幾攪到9點,終於都裝好哂d傢私啦...
不過跟住就有排抹野啦 20081005 我的新屋照 7848 20081005 我的新屋照 7848

http://good-times.webshots.com/album/567721203GpGnnw

運送到電梯大堂
20081005 我的新屋照 2571945750103582289S425x425Q85

逐步搬入屋
20081005 我的新屋照 2314537600103582289S425x425Q85

裝嵌主人房中
20081005 我的新屋照 2534839130103582289S425x425Q85

裝嵌地台床
20081005 我的新屋照 2798491490103582289S425x425Q85

裝嵌書房衣櫃
20081005 我的新屋照 2307304980103582289S425x425Q85

裝嵌書台
20081005 我的新屋照 2514368000103582289S425x425Q85

裝嵌飯廳組合櫃
20081005 我的新屋照 2857115520103582289S425x425Q85

仲有好多零件未入屋...
20081005 我的新屋照 2581330730103582289S425x425Q85

仲有好多零件未入屋...
20081005 我的新屋照 2878892230103582289S425x425Q85

逐漸成形既組合櫃
20081005 我的新屋照 2470277950103582289S425x425Q85

Panel + 電視櫃
20081005 我的新屋照 2919641640103582289S425x425Q85

完成既組合櫃
20081005 我的新屋照 2244839610103582289S425x425Q85

完成既組合櫃另一面
20081005 我的新屋照 2108858110103582289S425x425Q85

書房衣櫃
20081005 我的新屋照 2328744030103582289S425x425Q85

書台及書架
20081005 我的新屋照 2448164870103582289S425x425Q85

書櫃
20081005 我的新屋照 2755032620103582289S425x425Q85

主人房衣櫃
20081005 我的新屋照 2228748970103582289S425x425Q85

主人房地台床
20081005 我的新屋照 2244392620103582289S425x425Q85
sun
sun

文章數 : 119
注冊日期 : 2008-05-26

回頂端 向下

20081005 我的新屋照 Empty 回復: 20081005 我的新屋照

發表  NYL 周一 10月 06, 2008 2:34 pm

成間屋都係黑色同白色~haha
好型~ 20081005 我的新屋照 608952
i love that 書台and電視櫃~
20081005 我的新屋照 829186
NYL
NYL

年齡 : 31

http://www.xanga.com@W_S_P

回頂端 向下

20081005 我的新屋照 Empty 回復: 20081005 我的新屋照

發表  Dd-n-lL 周一 10月 06, 2008 8:50 pm

W_S_P 寫到:成間屋都係黑色同白色~haha
好型~ 20081005 我的新屋照 608952
i love that 書台and電視櫃~
20081005 我的新屋照 829186
同意呀!! 20081005 我的新屋照 352504
我都好鍾意張電視櫃呀!! 20081005 我的新屋照 277531
攪到好想快d上嚟!! 20081005 我的新屋照 680398

Dd-n-lL 在 周二 10月 07, 2008 12:59 pm 作了第 1 次修改
Dd-n-lL
Dd-n-lL

注冊日期 : 2008-05-28
年齡 : 32

回頂端 向下

發表  kumann 周一 10月 06, 2008 11:21 pm

期待著裝修好的一天!!
哈哈=]
kumann
kumann

文章數 : 105
注冊日期 : 2008-05-27
年齡 : 33

http://www.xanga.com/XDXD7plus1

回頂端 向下

發表  clhleon123 周一 10月 13, 2008 1:09 am

最中意黑白~
好極了! Cool
clhleon123
clhleon123

文章數 : 70
注冊日期 : 2008-05-27
年齡 : 33

http://www.xanga.com/clhleon123

回頂端 向下

發表  NYL 周一 10月 13, 2008 8:50 pm

clhleon123 寫到:最中意黑白~
好極了! Cool
咁記注著黑白色既衫褲去佢屋企~ 20081005 我的新屋照 465601
NYL
NYL

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周一 10月 13, 2008 8:53 pm

W_S_P 寫到:
clhleon123 寫到:最中意黑白~
好極了! Cool
咁記注著黑白色既衫褲去佢屋企~ 20081005 我的新屋照 465601
我著白色衫黑色褲~ 20081005 我的新屋照 465601
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  NYL 周一 10月 13, 2008 8:57 pm

Dd-n-lL 寫到:我著白色衫黑色褲~ 20081005 我的新屋照 465601
夾埋一齊穿重好
鞋都要黑白色~ 20081005 我的新屋照 636501
NYL
NYL

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周一 10月 13, 2008 9:07 pm

W_S_P 寫到:夾埋一齊穿重好
鞋都要黑白色~ 20081005 我的新屋照 636501
一d 上身著白,下身著黑;另一d 上身黑,下身白!!!咁樣走入陽光間屋,型爆~20081005 我的新屋照 277531
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  NYL 周一 10月 13, 2008 9:20 pm

Dd-n-lL 寫到:一d 上身著白,下身著黑;另一d 上身黑,下身白!!!咁樣走入陽光間屋,型爆~20081005 我的新屋照 277531
件衫褲可以黑白間條或者黑白色夾埋既~ 20081005 我的新屋照 189157
NYL
NYL

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周一 10月 13, 2008 9:29 pm

W_S_P 寫到:
Dd-n-lL 寫到:一d 上身著白,下身著黑;另一d 上身黑,下身白!!!咁樣走入陽光間屋,型爆~20081005 我的新屋照 277531
件衫褲可以黑白間條或者黑白色夾埋既~ 20081005 我的新屋照 189157
嘩~好誇張呀!!行出街d人都讓條路比我地踩~20081005 我的新屋照 75336520081005 我的新屋照 14210
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  alan 周三 10月 15, 2008 9:00 pm

我地成班人一字型排開會好正^^
陽光~幾時先上你屋企ar~
等我地幫你搞個逼爆陽光屋企大行動
alan
alan

文章數 : 7
注冊日期 : 2008-09-30

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周三 10月 15, 2008 10:01 pm

踩埸呀~踩場呀!!!20081005 我的新屋照 753365
十卜~十卜
20081005 我的新屋照 54272420081005 我的新屋照 54272420081005 我的新屋照 54272420081005 我的新屋照 54272420081005 我的新屋照 54272420081005 我的新屋照 54272420081005 我的新屋照 54272420081005 我的新屋照 54272420081005 我的新屋照 54272420081005 我的新屋照 542724
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  sun 周四 10月 16, 2008 12:24 am

好呀
不過係踩場之前唔該搵幾個志願者黎幫我抹左屋先啦,咁先招呼得你地黎,哈哈 20081005 我的新屋照 352504
sun
sun

回頂端 向下

發表  Roo* 周四 10月 16, 2008 12:30 am

我最鐘意抹屋!
不過我唔要著黑白色呀!!!!!!!!!!!!!!
著橙色 ~u~
Roo*
Roo*

文章數 : 88

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周五 10月 17, 2008 12:07 am

咩色都冇所謂啦~20081005 我的新屋照 753365
抹屋都冇所謂啦~20081005 我的新屋照 753365
最重要係有得踩埸啫~20081005 我的新屋照 352504
一邊抹屋,一邊踩污糟個屋企~20081005 我的新屋照 561304
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  CtlMa 周五 10月 17, 2008 10:27 am

贊成 20081005 我的新屋照 277531 贊成 20081005 我的新屋照 277531 最重要有得踩場 !!! 20081005 我的新屋照 636501
CtlMa
CtlMa

文章數 : 76
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  Dd-n-lL 周五 10月 17, 2008 11:24 pm

CtlMa 寫到:贊成 20081005 我的新屋照 277531 贊成 20081005 我的新屋照 277531 最重要有得踩場 !!! 20081005 我的新屋照 636501
我記得上次你係寫"猜"場~20081005 我的新屋照 602149
呵呵~而家識寫 lu~20081005 我的新屋照 352504
點解我記得,上次見你打完先知我都唔識打...20081005 我的新屋照 680398
Dd-n-lL
Dd-n-lL

回頂端 向下

發表  wailapwong 周四 11月 13, 2008 9:55 am

wow! 好似好靚wor!
wailapwong
wailapwong

文章數 : 2
注冊日期 : 2008-11-13

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章