Peter Fellowship
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

大家好~新丁報到

+3
CtlMa
Roo*
yanholong131415
7 posters

向下

大家好~新丁報到 Empty 大家好~新丁報到

發表  yanholong131415 周六 6月 14, 2008 12:58 am

大家好今日第一次留言係版到

yanholong131415

文章數 : 4
注冊日期 : 2008-06-10

回頂端 向下

大家好~新丁報到 Empty 回復: 大家好~新丁報到

發表  Roo* 周六 6月 14, 2008 1:08 am

歡迎 flower

其實應該一早整呢個主題..
成日都唔知d人係邊個..
哈哈
Roo*
Roo*

文章數 : 88
注冊日期 : 2008-05-26

回頂端 向下

發表  CtlMa 周六 6月 14, 2008 1:31 am

hi long long
歡迎,
我係我個女o個亞媽, 下季可在主日學多d見啦!
CtlMa
CtlMa

文章數 : 76
注冊日期 : 2008-05-29

回頂端 向下

發表  sun 周六 6月 14, 2008 2:50 am

歡迎哂呀long 大家好~新丁報到 996341
真係唔該哂你幫我地開左個咁好既主題,個forum開左咁耐先有呢個俾新人介紹自己既主題添... 大家好~新丁報到 720576

其他登記左未發言又或好少發言既會員/團友都鼓勵你地多d發下言啦 大家好~新丁報到 189157
sun
sun

文章數 : 119

回頂端 向下

發表  Edwin 周六 6月 14, 2008 9:28 am

我非常肯定你唔係我識得果個long long (如果係, 下年暑假我請食自助餐)(我識得果個long long 已經好耐冇番主日學, 雖然我唔知邊個係CtlMa, 但係應該係少年部導師)(再加上佢唔會上團契forum, 開埋一個咁嘅post)

如果唔介意嘅話, 我想問下CtlMa係咪就係傳說中嘅實習神學生
Edwin
Edwin

文章數 : 25
注冊日期 : 2008-06-07

回頂端 向下

發表  Roo* 周日 6月 15, 2008 2:01 am

long long你真係唔識
呢個你arm
唔駛請食自助餐 Smile

不過cltma你就錯喇 tongue
雖然佢係導師,
但佢唔係新黎架...
你一定識佢...
Roo*
Roo*

文章數 : 88

回頂端 向下

發表  Edwin 周日 6月 15, 2008 7:59 am

講真, 我第一個感覺話我聽, 佢係crystal, 但係佢又好似唔係姓馬wor......

縱合哂佢所發表過嘅文章, 我得出一個推理:

ctlma 係已婚, 有一個女, 教緊主日學, 曾經好似之前番過雅各團(即係旺浸嘅忠實fans aka 老會友) 而roo 又話我一定識.......

講真, 主日學導師來來去去咪又係果幾個, 個結論都係果句, 佢係crystal
Edwin
Edwin

文章數 : 25
注冊日期 : 2008-06-07

回頂端 向下

發表  CtlMa 周日 6月 15, 2008 9:55 am

Edwin
果然好o野
你好記性, 我唔我係性馬o既, 老公都唔係姓馬
事關..........珊姐曾幾何時幫我起左個"躲", 係在我名後加媽字
用以區別團契o既同名姐妹
所以 大家好~新丁報到 619724 o甘o羅

現在個神學生係男o架
不過, 我現在神學院進修, 拉車邊可算神學生 啦大家好~新丁報到 465601

ps 我幅自晝像係大學時期o既我, 好難想像 affraid
CtlMa
CtlMa

回頂端 向下

發表  clhleon123 周一 6月 16, 2008 2:17 am

CtlMa 寫到:Edwin
果然好o野
事關..........珊姐曾幾何時幫我起左個"躲", 係在我名後加媽字

現在個神學生係男o架
不過, 我現在神學院進修, 拉車邊可算神學生 啦大家好~新丁報到 465601

ps 我幅自晝像係大學時期o既我, 好難想像 affraid

個"躲", actually is form me originally.......... Cool
clhleon123
clhleon123

文章數 : 70
注冊日期 : 2008-05-27
年齡 : 33

http://www.xanga.com/clhleon123

回頂端 向下

發表  α£θχ 周一 6月 16, 2008 8:47 pm

clhleon123 寫到:
CtlMa 寫到:Edwin
果然好o野

現在個神學生係男o架

個"躲", actually is form me originally.......... Cool
原來係你改.....
不過我一早已經聽過....點分兩個crystal....
α£θχ
α£θχ

文章數 : 67

回頂端 向下

發表  CtlMa 周二 6月 17, 2008 10:20 pm

Oh....我都記錯 ? 大家好~新丁報到 908613 我以為是長洲夏令營亞珊第一次叫o添 !!!
多謝乖仔 大家好~新丁報到 619724
CtlMa
CtlMa

回頂端 向下

發表  clhleon123 周四 6月 19, 2008 10:07 pm

CtlMa 寫到:Oh....我都記錯 ? 大家好~新丁報到 908613 我以為是長洲夏令營亞珊第一次叫o添 !!!
多謝乖仔 大家好~新丁報到 619724

沒記錯..........長洲夏令營,係珊姐第一次當面叫你 Laughing
clhleon123
clhleon123

文章數 : 70
注冊日期 : 2008-05-27
年齡 : 33

http://www.xanga.com/clhleon123

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章